De leukste kinderbrillen

Bij Xie Eyewear in Venlo hebben ze niet alleen coole brillen voor grote mensen, maar ook supertoffe exemplaren voor de kleintjes! Check onze winkel voor een te gekke collectie kinderbrillen van de allerbeste merken. Er zit vast wel eentje tussen die perfect is voor jouw zoon of dochter. En terwijl de kids brillen passen, kunnen de broertjes en zusjes lekker spelen in onze te gekke speelhoek. Ons mega enthousiaste team staat klaar om jullie in de winkel te verwelkomen.

PLP_4656
PLP_4770

Kleurrijk & stevig

Het kiezen van een bril voor kids is net even anders dan voor jezelf. De bril moet natuurlijk de stijl van het kind weerspiegelen, maar stevigheid is ook key. Kids zijn immers altijd in beweging en het zou zonde zijn als die bril na één val meteen naar de haaien is. Bij Xie Eyewear hebben we kinderbrillen die niet alleen zorgen voor scherp zicht, maar ook bestand zijn tegen het ruige speelwerk. Precies wat kleine avonturiers nodig hebben! En we hebben alleen brillen van topmerken in de winkel, zoals Vingino, BBIG en Chloé. Cool toch?

Persoonlijk briladvies door onze ervaren opticien

Bij elke bril, of 'ie nou voor kids is of niet, is het super belangrijk dat 'ie goed past bij de oogsterkte en lekker zit. Anders ziet jouw kind niet alles even scherp. Gelukkig staan onze ervaren brillenexperts klaar om jullie te helpen bij de keuze. We nemen de tijd, kletsen met jouw kind en zorgen ervoor dat jullie met een te gekke, goed passende kinderbril de deur uitgaan.

PLP_4658