Brillenglazen

Xie en Rodenstock zijn een team

Xie en Rodenstock hebben een langdurg partnerschap en maken gebruik van elkaars kwaliteiten om te zorgen dat jij de beste en mooiste brillenglazen krijgt.

De Rodenstock Groep is wereldwijd dé koploper als het gaat om innovatie op het gebied van ooggezondheid en is een topfabrikant van brillenglazen. Het succesverhaal van Rodenstock draait om grensverleggende ontwikkelingen en state-of-the-art technologieën in brillenglazen. Ze zijn gefocust op vernieuwingen die het scherpste zicht mogelijk maken, ongeacht de hoek of richting waarin je kijkt. Om dit te realiseren, hanteert Rodenstock een unieke aanpak door de biometrie van het hele oog te analyseren voor het berekenen van het brillenglas. Alle belangrijke biometrische gegevens worden direct geïntegreerd in het productieproces van het brillenglas, waardoor Rodenstock zich onderscheidt als een pionier in de branche.

RODENSTOCK-GLASS-XIE
2023_10_XIE_team-160

Multifocale brillenglazen

Twee brillen rondslingeren – eentje voor lezen en eentje voor de rest – dat gedoe ben je zat? Misschien is een multifocale bril wel iets voor jou! Geen gedoe met wisselen, gewoon scherp zien op alle afstanden met één bril.

Die multifocale bril heeft verschillende sterktes in één glas, zodat je kunt lezen én scherp kunt kijken op alle andere afstanden. Superhandig, toch? En je kunt daardoor volop genieten van alles om je heen, zonder gedoe. Oh, en voor de lensliefhebbers onder ons: er zijn ook multifocale contactlenzen!

Technieken

Ontdek de ongeëvenaarde expertise en cutting-edge brillenglazen-technologieën bij Xie Eyewear, waar we een wereld van helderheid en comfort voor je openen. Onze toewijding aan excellentie komt tot uiting in de uitgebreide kennis die we hebben vergaard op het gebied van brillenglazen, samen met de nieuwste innovatieve enkelvoudige en multifocale technologieën.

Onze enkelvoudige brillenglazen bieden niet alleen scherp zicht op elke afstand, maar ze zijn ook vervaardigd met precisie en aandacht voor detail. Voor degenen die zowel dichtbij als veraf scherp willen zien, bieden onze multifocale brillenglazen de perfecte oplossing. Met geavanceerde ontwerpen die naadloos schakelen tussen verschillende gezichtsafstanden, ervaren onze klanten een vloeiende en natuurlijke kijkervaring.

Bij Xie Eyewear geloven we in het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de unieke behoeften van elke klant. Daarom hebben we samengewerkt met vooraanstaande fabrikanten en investeren we continu in de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat jouw brillenglazen niet alleen een visuele correctie bieden, maar ook comfortabel en stijlvol zijn.

Stap binnen bij Xie Eyewear en ontdek een wereld van perfect zicht, ondersteund door onze kennis en geavanceerde brillenglazen-technologieën. Ervaar het verschil dat precisie en innovatie kunnen maken in jouw kijkervaring.

PLP_4649
PLP_4655

BIG vision en DNEye-technologie

Gebaseerd op een oogmeting met de DNEye® Scanner bepaalt Rodenstock de biometrie van het hele oog, waarbij enkele duizenden datapunten en diverse parameters van elk oog worden meegenomen. Deze biometrische gegevens worden direct geïntegreerd in het productieproces van de brillenglazen, een unieke aanpak in de sector. Het resultaat: de meest precieze brillenglazen ter wereld, die scherp zicht bieden vanuit elke hoek en richting. Deze brillenglazen worden B.I.G. EXACT® genoemd.

B.I.G. staat voor Biometric Intelligent Glasses, wat het begin markeerde van het biometrische tijdperk bij Rodenstock. B.I.G. VISION® FOR ALL is nu hun filosofie geworden, waarbij streven naar het hoogst mogelijke zicht en comfort voor iedereen centraal staat.