Contactlenzen

Contactlenzen, welke kies je?

Ontdek het uitgebreide assortiment lenzen bij Xie Eyewear, waar wij trots kunnen vermelden dat we ALLE lenzen van diverse gerenommeerde fabrikanten kunnen leveren. Of je nu op zoek bent naar daglenzen, maandlenzen, harde lenzen, zachte lenzen, nachtlenzen of speciale keratoconus lenzen, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wij streven naar volledige klanttevredenheid en daarom werken we zorgvuldig samen met vooraanstaande leveranciers. Denk hierbij aan Alcon, Coopervision, Johnson&Johnson, Mark’ Ennovy, Bausch&Lomb, Microlens, Procornea, NKL, Menicon.

Ontdek het gemak van hoogwaardige lenzen, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Bij Xie Eyewear staat jouw zicht centraal, met een breed scala aan opties voor een helder en comfortabel zicht. Maak vandaag nog een keuze uit ons assortiment en geniet van de vrijheid van scherp zien met de perfecte lenzen voor jou.

PLP_4774_A4
PLP_4001_A4

Liesje Lens

Bij Xie Eyewear bieden we je het 'Liesje Lens' contactlenzenabonnement aan voor een vast bedrag per maand, met een aantal aantrekkelijke voordelen die we graag voor je op een rijtje zetten. Als je nu een abonnement afsluit, krijg je de eerste maand gratis. Je krijgt de vloeistoffen direct mee, en als je wilt, sturen we de lenzen zonder extra kosten naar je huisadres. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op of kom gezellig langs.

Over the hill, en nu?

Stel je draagt al heel lang contactlenzen, gewoon omdat je niet zo'n fan bent van brillen. Maar nu, boven de veertig, merk je dat je armen ineens te kort worden. Je krijgt moeite met het lezen van de cijfers op je telefoon, de lettertjes op het etiket van dat biologische soepje, eigenlijk gewoon alles. Je hebt eigenlijk een leesbril nodig, maar ja, je draagt contactlenzen...

Wat nu? Gelukkig bestaat de multifocale contactlens al een tijdje, zowel in zachte als in vormvaste materialen. Met deze lenzen zie je scherp op alle afstanden, dus zowel als je je opmaakt voor de spiegel als wanneer je een recept voorleest in de keuken.

Eerlijk is eerlijk, wennen aan multifocale lenzen gaat niet altijd vanzelf. Samen met onze contactlensspecialist gaan we aan de slag. We kijken samen naar jouw situatie en zoeken de perfecte lens voor jou uit.

PLP_3970_A4
xie-eyewear-hoofd-4.1100x577

O'de Xie, onze eigen lenzenvloeistof

Bij Xie Eyewear hebben we lenzenvloeistof van ons eigen merk: O'de Xie! Topkwaliteit voor een prima prijs. Vraag ernaar in onze optiekzaak.

Lenzenvloeistof: welke moet ik kiezen? Eigenlijk kun je beter niet zelf kiezen voor deze vraag. De beste combinatie hangt af van het materiaal van de lens, de kenmerken van jouw ogen, de levensduur van de lens en hoe je ze gebruikt. Er zijn dus heel wat factoren om rekening mee te houden! Je kunt gaan voor de makkelijkste of goedkoopste optie, maar het gaat wel om jouw ogen. Om vervelende irritaties te voorkomen, raden we aan om samen met ons te kijken. Je bent van harte welkom voor advies over welke lenzenvloeistof het beste bij jou past!

Vergoedingen

Heb je een aanvullende verzekering? Dan kun je veelal een deel van de kosten voor brillen en lenzen declareren bij jouw zorgverzekeraar. De vergoedingen zijn in 2024 redelijk hetzelfde gebleven.

Heb je recht op vergoeding en hoeveel bedraagt de vergoeding van jouw zorgverzekeraar op jaarbasis? Voor de exacte dekking verwijzen wij je naar jouw verzekeringspolis of kom even langs in onze winkel. Wij helpen je graag!

PLP_4644